meny MENY

Älvestad-Tanken AB

Nu och då

1986 startade Mats Fritiofsson Älvestad industriblästring på släktgården Älvestad Östergården, belägen mitt på Östgötaslätten. Affärsidén var från början att renovera gamla ”diesel farmartankar” till lantbrukare i närområdet. 2004 byttes namnet till Älvestad-Tanken, renoveringar av tankar fortsatte men med tiden övergick all tid åt försäljning av nytillverkade dieseltankar tillverkade i rotationsgjuten polyeten.

Bolaget Älvestad-Tanken AB startades 2008 med inriktning på tankar för lagring och distribution av diesel, adblue, kem, vatten och gödning.

Ett VA- sortiment har under åren växt fram där produkter till enskilda avlopp, avskiljare för olja & fett finns.

2018 breddade vi återigen sortimentet och erbjuder nu ett komplett VA- sortiment med avskiljare, avlopp, vägtrummor, mark rör, avvattning rännor med mera. Bolaget INFRAPIPE AB startades och agerar nu dotterbolag till Älvestad-Tanken AB med fokus på VA- sortimentet.

Bolagen drivs av Mats och sönerna John och Carl Fritiofsson.

Vi hjälper er med rådgivning, projektering och service. Med vår 30- åriga erfarenhet av försäljning och renoveringar av tankar förstår vi kundens behov och hjälper er med morgondagens krav och regler. Vi ser fram emot att hjälpa er och ta del av era utmaningar.

Älvestad-Tanken

Älvestad-Tanken


Några av våra leverantörer:

Älvestadstankens leverantörer

Kingspan Kingspan Gelins KGK Cipax